Lush leverans
Den här månaden har varit både helvete och himmel och med det menar jag att ibland har det varit magiskt och euphori medans man samtidigt har brytit ihop och önskade att man inte levde längre. Som tur har de mest extrema tankar varat i minst en dag och inte blivit mera extremt dagarna efter så det är lugnt , lite som ordspråket "Sov på saken" vid sådana här situationer börjar man förstå vad det betyder. När man är som stresigast och argast lugnar det ned sig nästa dag (i alla fall för mig). 
 
Hursomhelst har jag varit shopping galen den här månaden och det har varit kul samtidigt som det dödar min plånbok samt mitt sparkonto , haha man börjar få lite ångest över det. Men p.g.a. att jag behöver mycket grejer som är både nödvändigt och inte så nödvändigt tycker jag att det är värt att spendera pengar lite här och där. Dessutom har jag bestämt att det är bara den här månaden som jag ska spendera pengar som på det här sätter som jag har gjort nu , när nästa månad kommer är det skärpning. Jag brukar ändå spara mycket pengar så jag tycker jag är värd att shoppa vilt
 
Gjorde två beställningar förra veckan som var Lush och ett häftigt företag vid namn PoundCake Clothing (de säljer häftiga tröjor och byxor med bl.a mat på) - som kommer om två veckor eftersom jag beställde från ett företag utomlands. Men längtar gladligt efter den eftersom den är så jävla snygg , ska vissa en bild på den här nedanför.
 
På tal om leveranser fick jag ett SMS idag att min beställning från Lush hade kommit och blev helt överlycklig. Nu kan jag äntligen påbörja med exklusiva hudvårdsrutin , den är inte komplett utan Lush produkter !!!
 
Jag beställde:
 
Tea Tree Water
Ocean Salt
Cosmetic Warrior
Enchanged Eye Cream
Mask of Magminity
Celestial
 
Som grädde på moset fick jag tre stycken olika små examplar av andra Lush produkter som Rehab (Schampoo) , Rub Rub Rub (Duschskrubb) och 9 to 5 (Ansiktsrengörning) , Snacka om mera valuta för pengarna !!!!
 
Älskar Lush Meddelande när man beställer ifrån de !!!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress