Party !!
I Fredags hade jag en sjukt kul kväll tillsammans med min bästis Miriam och hennes kompis Liza för att Fira Miriam som har fyllt 18 år !!!!.
 
Vi drack och festade på Harrys i Märsta , det lät helt sjuk när jag hörde att vi skulle åka dit ända dit eftersom det ligger typ skit långt bort. Anledningen till att vi åkte ända till Märsta p.g.a. att de flesta som skulle följa med bodde där , som tyvärr inte dök upp. Vilket var jätte tråkigt eftersom Liza hade planerat det här i 3 månader och hon hade haft kontakt med de som skulle komma och de var super taggade inför denna kväll och de dök inte upp. Vilken jävla stil.
 
Men vi kom dit och hade en helt underbar kväll och vi bli lite fulla och High On Life !!!sen kom det massor av problem när vi skulle åka hem.
 
Vi hann med det sista tåget från Märsta och vi klev i av Karlberg för att ta en nattbuss hem och problemet var att vi visste inte vart bussen gick någonstans. I en timme gick vi runt och letade efter bussen och det slutade med att vi kom helt vilse och missade bussen. Därefter tappade vi bort oss ännu mer i stan och vi tog fel bussar  och vi hamnade t.ex vid Stora Essingen. Det var både komiskt och dragiskt på så många sett. Det var skit kallt ute trots att jag bärde min bomberjacka och en tjocktröja.
 
Efter mycket strul kom vi äntligen hem och klockan hade blivit klockan sex på morgonen (herregud !!!) och det var så skönt efter allt strul med bussar som hade hänt under natten. Snacka om att jag var hur trött som helst när vi kom hem till Miriam. Sov som en stock !!!
 
Miriam och Liza hade planer att de skulle gå ut även på lördagen och jag kände mig positiv inför det i början för det jag tänkte "varför inte ?!". Men med tanke på hur struligt det var natten innan hade jag tappat suget att gå ut igen så jag stannade hemma i stället. Men jag ska ändå åka på kryssning vid slutet av höstlovet tillsammans med mina tjejkompisar från skolan. Im soo excited !!!!
 
Gjorde ett personligt Födelsedags kort till Miriam och köpte Britney Spearss parfym - Fantasy. Kan inte fatta att vi ha varit vänner nästan i 17 år.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress