Planera Studentskiva !
Någonting jag har blivit lite irriterad på är när folk har sagt till mig: "det sista året kommer bli så mycket lugnare än det andra året" , "det är chill". IN THE HELL NO...det är inte enkelt eller lugnare Trean är mycket svårare och hårdare , speciellt för oss esteter tycker jag. 
 
Vi ska göra en musikal , planera studenten (studentskiva , flak osv.) och repar inför Lucia samt planera  Julavslutningen. Plus är det massor av läxor som kommer emellan , herregud !! Fattar inte att vi har så mycket att göra ,frågan är om vi kommer hinna med allting. Det här är sista året jag vill ta till vara på den sista tiden på gymnaiset innan man checkar ut . Eftersom tempot är på sån hög nivå ska jag försöka njuta av det så mycket som det bara går , kan vara svårt vid vissa tillfällen då jag har många bollar i luften. Men ska verkligen försöka.
 
Trots allt arbete det här sista året tycker jag att det vi gör är väldigt roligt och jag och min klass kommer ta oss igenom det här , Vi måste kämpa haha . We are gonna be Workoholics.
 
Någonting jag har glömt att berätta är att i måndags gick jag och några av mina klasskamrater och tittade på olika lokaler/nattklubbar som hade intresse att ha våran studentskiva på. Vi tittade på klubbar som Slakthuset , Wonk , Fou , Rose och Victoria.  
 
Efter mycket diskussion och problem beslutade vi för att klubben Fou var det rätta stället. Varför det var problem med att bestämma klubb var det p.g.a. att alla klubbar hade många förr och nackdelar och inte så enormt engagemang i klassen, för att göra en historia kort...its to complicated. Vi har fortfarande mycket att planera inför studenten men det kommer att gå...så småningom.
 
 
Synd att vi inte kunde ha Wonk eftersom det är en Gayklubb och jag tyckte att klubben skulle passa med Disney tema och för oss esteter. Eftersom klubben är väldigt färgglad och allt är utflippat och det tycker jag symboliserar oss esteter och att vi tänker utanför boxen. Plus har vi Disney Tema och då skulle det bli ännu coolare och freakat. Som tur har jag och mina tjejkompisar tänkt att festa på Wonk någon dag , ser så framemot det. Känns lite roligare när folk kommer flörta med mig och inte tjejerna , haha. Love the Single life !!
 
 
 
 
 
Anonym

Alla klubbarna såg mysiga ut

Svar: Tack :)!
Benjamin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress