Update 2
Oj vad jag har haft mycket att göra förra veckan och jag har inte haft tid för att blogga, men jag har haft massor av kul. Jag har börjat med träningen efter två veckors avbrott och jag tränade tre dagar i sträck för att verkligen sätta i gång kroppen typ. Men nu den här veckan ska jag köra som vanligt med vilodagar emellan. 
 
I veckan har vi repat väldigt mycket inför musikalen (glömt att berätta att vi har fått manus till den andra akten) och vi fått hela koregrafen till Fame och vi har dansat igenom hela den och den dansen är Awsome !!! Jag hoppas ni har intresse och vill jätte gärna komma med och titta när vi spelar upp våran musikal som kommer ha premiär någonstans i slutet av Januari. Jag har hört att p.g.a. att det är ingen som söker till våran linje kommer det frysa programmet och detta kommer trodligen bli det sista musikal projektet på musikprogrammet. Med det hoppas jag att nu har intresse att se den bästa musikalen som någonsin utspelas , haha.
 
Efter min enorma plugg vecka fick den ett häfitgt avslut när jag tittade på Alcazars show på Hamburgebörs- Disco Defenders. Showen var sjukt bra och rekomenderar den starkt. Alcazar vet verkligen vad show innebär !!!
 
Bilder från min vecka !
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress