Update Of The Week
Ursäkta att det har varit en sån seg uppdatering den här veckan och lite förra veckan , men dessa två veckor har varit ganska hektiska med läxor , prov , musikalrep osv.. samtidigt som den har varit lite chill. Med det menar jag att vissa dagar har man fått sluta tidigare p.g.a. inställda lektioner eller när någon lärare var sjuk. Trots att dessa veckor har varit ganska hektiska med tre prov plus lite till (historia , psykologi och Religion) har jag känt mig väldigt effektiv. Har fått ett antal lärare avklarade !

En dag då jag hade väldigt mycket tid över gick jag till banken och beställde ett Visa kort , samt satte in mitt studiebidrag (som jag fick hemskickat till mig på en check p.g.a. att jag inte har skapat ett konto) och gör så att framtida studiebidrag kommer in på kontot. Dessutom fick jag också en bankdosa som man använder när man loggar in på banken. När jag fick den kände jag mig så vuxen av någon anledning , haha. Därmed nu i veckan fick jag mitt Visa kort , woahh !!! Kommer bli så mycket enklare att handlar på internet nu alltså !!! , eftersom alla tar inte emot Maestro kort.

I söndags då jag och min klass hade en liten loppis på "Solvalla Loppis" köpte jag lite saker från våra egna grejer som vi sålde. Jag köpte en träningsväska , ett tränings set (kläder) och sedan en jätte fin byrå som var alldeles för fin för att slängas. När jag kom hem efter loppisen och var helt utmattad satt jag och rensade i mitt rum och fyllde på byrån med olika saker och sorterade. Det var kul och byån passade så snyggt !! vid dörren.
 
Igår efter skolan hade jag mycket tid över och då gick jag till banken för att få hjälp med att skaffa Swish och sen åkte jag direkt in till stan för en shoppingtur. Jag handlade på Zara , The Body Shop , Kicks (en hemlig sak) och H&M. Blev så glad när jag shoppade för jag förtjänade verkligen det efter dessa tuffa veckor ,speciellt när man inte har tränat på 2 veckor. Jag känner att jag måste börja träna igen nästa vecka för jag börja få "lite" ångest. Fast jag har haft mycket saker att göra som är viktigare än träningen , vilket är min perfekta ursäkt haha.
 
Bilder från Veckan
 
 
Före: Lite rörigt och fult !
Rensing !!
Efter: Gud vad jag älskar den här byrån !!!
Jag känner mig så vuxen när jag fick ett äkta VISA kort och en äkta SEB dosa
Köpte dessa snygga ill röda sneakers från Zara, 559 kr. Det var lite problem att prova dessa i butiken eftersom snörerna satt så jävla hårt och jag kunde inte lösa upp de och sätta foten i skorna. Jag bad om en storlek större och då kände jag att de passade. Dessutom hade jag lite tur när jag köpte skorna eftersom de inte hade så många i lager. Snap !!!!
Stickad tröja från kollektionen Essentials by David Beckham 199 kr
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress