Spexfoto "Är det så konstigt att vara Kreativ"
Hej alla idag har jag och min klass haft spexfoto och vi alla gick "all in !" , vi var så himla coola kanske det mest coola på skolan. Jag tyckte det verkade som att det bara var vi som tog spexfotografering på allvar , för jag såg ingen annan klass (som hade fotografering före oss) som klädde sig speciellt eller "spexat". Vissa kanske stuntade i det eftersom det är "konstigt" eller något sånt , Varför ?!! Är det så konstigt att vara kreativ ?. Nu kanske det inte behövde vara så som jag beskriver nu , för vissa hade kanske spexfoto imorse , igår eller senare idag och kanske inte sett de osv. Men det skulle inte förvåna mig ifall folk struntade i det p.g.a. anledningarna jag precis nämnde.Så jävla töntigt !! Folk verkar ha ett seriöst problem med folk som ser annorlunda ut , skärp er.
 
Jag hade ingen idé om vad jag skulle ha på mig på spexfotot , men jag hade en bild framför mig att jag skulle bära mina Buffalo /platå tillsammans med något väldigt kreativt. Jag letade i min garderob och då fick jag idén att jag skulle bära min Pumperjacka med mina coola träningsbyxor ifrån Nike och min Galaxy tröja ifrån Tshirt-Store. Tillsammans skulle jag bära coola accesoarer som stora röda solglasögon , Vita nithandskar och ett stort hängande guldhalsband med en Smile. 
 
Tyckte jag var jätte cool med den utstysel jag hade på mig och blev faktiskt lite stolt att jag kunde fixa ihop detta på så kort varsel. Jag tror vi ägde alla Spexfoton som har tagits någonsinpå skolan , Yes sånt självförtroende har vi alla esteter !! Snap !!!
 
Här kommer väldigt Kreativabilder OBS ! 
 
 
 
Vad glor du på !??
Jag smälter verkligen bland snabbmaten !!!
Bästa klassen !
Michael Jacksson Inspierat !!!
Pizzakväll
Känns kul att ha fått övningköra med min pappa och sen efteråt njuta av kvällen med lite pizza. Den här gången testade jag för första gången en pizza med glutenfri pizzabotten , var faktisk rätt god !!