Har fått Manuset !!
Hej alla läsare har precis kommit hem ifrån skolan och har laddat mig med lite kaffe , kändes att det verkligen behövdes. Idag slutade jag vid halv två tiden vilket kändes otroligt skönt efter att ha slutat vid fyra tiden två dagar i rad. Men det kommer bli en sån lång dag imorgon p.g.a. att jag ska repa på musikalen med alla sångare, för normalt brukar jag sluta två på fredagar...but not anymore !! Bye Bye Fridays. Tyvärr måste man offra sig när man ska göra en musikal eller varför inte säga den bästa musikalen någonsin !!! Men jag tycker såklart att det är en bra uppoffring.
 
Igår hade vi en s.k Kick-Off där vi träffade alla som ska vara med i musikalen plus alla de som har jobbat ihop hela musikalen som regisörren , manusförfattare , teaterlärare osv. Vi fick manuset till den första akten !!!! och vi läste igenom det tillsammans. När vi fick manuset utdelat fick jag blandade känslor på än och samma gång och tänkte "det här händer verkligen !!!" , "det här kommer bli så kul" , "men kommer vi klara av det ?" samtidigt som jag kände en enorm extas. Jag vill inte avslöja för mycket men manuset Was Pretty Amazing !!! 
 
Jag kommer spela en kille vid namn Elias (ett väldigt snyggt namn för övrigt) och det roligaste är att jag kommer spela straight i musikalen vilket kommer bli jätte kul för då kan jag exprimentera lite med min sexualitet och försöka hitta min inre straight (om jag ens har en , haha!!) , det kommer bli intresant. Kan inte vänta tills vi får manuset till den andra akten!! 
 
På tal om musikal ska jag ikväll titta på Göta Lejons nya uppsättning Förklädet med bl.a Pernilla Walhgren , Björn Kellman och Maria Lundquist , tillsammans med mina föräldrar och min barndoms kompis Alines föräldrar. Nu när man ändå ska vara med i en musikal måste man såklart få lite inspiration från en annan. Ska försöka ta in allt det gör på scen som jag kan använda när vi repar, det ska bli kul.
 
 
 
Lite sånger jag ska öva på
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress