Stambyte

Något som ni kanske itne vet är att vårat hus har stambyte , de ska krossa alla bad rummen i huset för att kunna byta ut rör som kan få oerhörda konsekvenser  om man inte byter ut de. Eftersom de kommer att slänga bort badkar , handfat och toalett kommer vi få ett nytt badrum med nytt kakel , dusch ,handfat osv. Men det kommer att ta två månader för de att fixa allting och eftersom de tar bort rören , kommer vi vara utan vatten , toalett och dusch i två månader. De har placerat lite baracker på baksidan av vårat hus där man kan duscha och gå på toa. Vet inte hur detta kommer att gå eftersom man har en stor vana att lätt kunna gå på toa och duscha när som helst , men nu när vi kommer vara utan det kommer et bli väldigt konstigt. Två månader kommer gå fort och jag vet att folk har det mycket värre än oss när det kommer till den här biten med att inte ha vatten eller tillgång till toalett. Internet kommer vara en brist på också och få se hur det blir med bloggen.
 
Om någon timme ska jag och några andra av mina klasskompisar gå och titta på en musikal på Källtorpskolan som heter "Mamma Mia" , som är Per (våran ljud och ljudtekniker under musikalen) klass som han undervisar. De var och tittade på våran musikal och därför tänkte vi ge tillbaka genom att gå och titta på deras musikal , ska bli spånnande.
 

Gammal bild
Har blivit som min Hårfärg !!
 
Hej alla läsare hoppas allt är bra med er , kom precis hem för några timmar sedan och har haft en lång dag i skolan. Har som sagt allt mycket plugg framför mig och det irriterar mig att folk håller på och säger "jag är klar med den uppgiften" medans jag själv är inte klar med den uppfiften vilket gör mig ännu stressad men jag skulle nog ha gjort likadant om jag var klar med en stor och viktig uppgift , haha den ljuva dubbelmoralen.
 
Min dag började med svenska där vi förbereder oss för nationella prov i svenskan som kommer ske nästa veckan , i alla fall en av delarna. Allting kommer på engång och det känns lite stressamt samtidigt som det ger ett sorts adrenalin och jag pushar mig själv för att klara allting innan jag tar studenten , kan fortfarande inte fatta att det är 56 dagar kvar !!.
 
Därefter hade vi Konstarterna och Samhälle där vi diskuterade om en en ny uppgift som vi skulle ha som handlar om Musik och Genus , vilket jag tycker är ett jätte intresant ämne. Vi såg på en jätte intresant film hur människor lekte med könsroller och hur kända artister David Bowie , Madonna och Patti Smith uttryckte sig  annorlunda och lekte med könsroller osv . Haha om ni vill se den har jag en länk här nedanför.
 
 
Efter den intresanta lektionen skrev jag lite på mitt gymnasie arbete och det gick ganska bra och jag har kommit igång ganska bra och mitt stora mål är att bli klar med arbtet innan deadline och kan släppa detta sedan, haha känner mig jätte stressad om jag inte klarar det , men jag får inte tvivla på mig själv annars kommer det gå åt skogen.
 
Nu ska jag läsa lite i en ny bok som jag håller på att läsa eller en av de , Historien om Leila K. Som ni vet har jag blivit besatt av henne och har lyssnat på henne musik Non Stop och jag sa i ett inlägg att jag ska  läsa boken om henne en dag. Den dagen är idag. Efter nationella provet i fredags gick jag till bibloteket och läste lite ur min andra bok som jag läser The Girl With The Dragon Tattoo eller Män som hatar kvinnor som den heter på svenska. Jag såg boken stå uppe på en bokhylla och kände direkt att jag måste låna den. En timmes läsning och sedan lite sista studering innan jag går och lägger mig.
 
PS. Efter jag blonderade mig och gjorde en står förändring med mitt hår , har jag känt mycket mera taggad på att plugga och allting som har med skolan att göra. Känns lite som att blekningen tog bort all negatvitet från min hjärna eller rättare sagt min hårbotten. Det var så mycket sår haha. Varje gång jag känner att någon motgång kommer till mig säger jag alltid "Look on the Bright side" , medans jag tittar på mitt hår haha. Har typ blivit lite som min hårfärg- ljus och glad , fast inte dummare dock haha.
 
 
Här kommer lite flera bilder som jag har tagit med min nya hårfärg OBS !! för Nippples LOL
 
 
 
Shine Bright Like A Diamond !
 
Som ni har läst skulle jag ha färgat mitt hår silver och jag är så exalterad över att vissa er resultatet , jag är så nöjd. Kan inte fatta att jag har gjort detta och att jag känner mig såå snygg i det. Nu kommer håret matcha alla mina kläder. Just nu är mitt hår rätt platina blont men jag investerade i en färgbomb som jag fick tips av frisörerna på salongen (klippte och färgade mig på Saras Klippotek)  som jag ska underhålla min färg så den håller och göra så mitt hår blir extra silvrigt. 
 
När jag hade beställt tid på salongen fick jag ingen direkt något bra första intryck eftersom hon jag beställde tid av hade en lite bitchig attiyd mot mig av någon anledning och sen var jag dum att inte kolla hur mycket detta skulle kosta. Jag ringde då till de och förklarade på ett bra sett om vad jag sökte och btw var hur trevlig som helst , men hon i telefonen (som jag misstänker var samma person som jag bokade tid av) och jag hade sagt ett antal gånger vad jag skulle göra och hur jag skulle ha mitt hår , men fick inget vettigt svar om kostnaden. P.g.a. har jag haft lite panik över att det kommer kosta jätte mycket än vad jag skulle förvänta mig eller att jag skulle lämna frisörsalongen med ett jätte dåligt resultat. Som tur blev det inte så.
 
Jag klipptes av den enda mannen som jobbade på salongen som enbart klippte hår och inget annat. Han klippte väldigt bra och då blev jag lite förvirrade eftersom han var påväg att applicera hårvax i mitt hår och jag tänkte "Vänta jag ska ju färga håret också!! ". Ja sa att jag skulle färga mig och då började han skratta och sa att "jaha är det du för en av friöserna har väntat jätte länge" , jag ba oops !! förlåt , råkade säga att jag skulle bara klippa mig och inte att jag skulle både klippa mig och färga mig , så klumpig jag är. Men priset var inte så farligt som jag hade misstänkt.
 
 
 
Min frisör var så snäll och gav mig en kopp te
 
 
Kände mig lite extra unik som fick lite guldfolije runt mitt huvud
 
 
Det sved ganska rejält i hårbotten men jag har som tur en ganska hög smärttröskel och föröskte andas ut smärtan haha. (Har upptäckt många sår i form av skorpor i hårbotten efter blektningen men det kommer förvinna så småningon