Plugg i Största Drag !!!
 
 
Hej alla läsare idag har jag haft fullt upp med skolan som jag har haft ett långt tag nu men det är verkligen sista spurten nu innan jag tar studenten !!! Kan inte fatta att det är mindre än två månader kvar , det känns helt overkligt och jag kan inte bärga mig att visa er min kostym som jag ska ha på mig ! Det jag kan säga är att den kommer skilja sig från mängden.
 
Idag hade jag ett späckat schema med massor av lektioner och har jobbat så hårt som det bara går och det har gått rätt bra tycker jag , men det är så jobbigt eftersom det verkar inte spela någon roll hur mycket man jobbar , skolarbteten blir aldrig klara ! men det kommer nog fixa sig. Men jag kommer bli så glad när allt det här är över och att man kan få börja jobba och tjäna lite pengar. Jag vill söka jobb men det känns inte lägligt nu eftersom det är mycket i skolan och sen ska man planera in och såna saker och det kommer bara bli mera stress för mitt huvud. Tur har jag sökt sommar jobb inom kommunen och jag hoppas att jag får besked om det snart om jag får jobb eller inte och jag skulle bli så glad ifall jag skulle få somma jobba för pengar är såklart alltid bra att ha.
 
Jag har en stor nyhet att berätta för er jag har bokat tid hos frisören och ska färga mitt hår SILVER. Detta har jag tänkt på så länge och eftersom studenten närmar sig med stormsteg kände jag att jag måste ta tag i detta och bara göra det. Har haft brunthår så länge och nu vill jag ta ut gränserna lite och satsa på en helt ny färg. Detta kommer ske på torsdag , haha dagen innan jag ska ha nationellt prov i Engelska (08.10 - 14.40 !!!) och jag kommer se så fab ut. 
 
Eftersom det var sån fin kvälls sol kunde jag inte motstå att ta lite fabulösa outfit bilder.
 
Bilder tagna av Maja Afzelius
 
 
Fotografen !!!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress