Har blivit som min Hårfärg !!
 
Hej alla läsare hoppas allt är bra med er , kom precis hem för några timmar sedan och har haft en lång dag i skolan. Har som sagt allt mycket plugg framför mig och det irriterar mig att folk håller på och säger "jag är klar med den uppgiften" medans jag själv är inte klar med den uppfiften vilket gör mig ännu stressad men jag skulle nog ha gjort likadant om jag var klar med en stor och viktig uppgift , haha den ljuva dubbelmoralen.
 
Min dag började med svenska där vi förbereder oss för nationella prov i svenskan som kommer ske nästa veckan , i alla fall en av delarna. Allting kommer på engång och det känns lite stressamt samtidigt som det ger ett sorts adrenalin och jag pushar mig själv för att klara allting innan jag tar studenten , kan fortfarande inte fatta att det är 56 dagar kvar !!.
 
Därefter hade vi Konstarterna och Samhälle där vi diskuterade om en en ny uppgift som vi skulle ha som handlar om Musik och Genus , vilket jag tycker är ett jätte intresant ämne. Vi såg på en jätte intresant film hur människor lekte med könsroller och hur kända artister David Bowie , Madonna och Patti Smith uttryckte sig  annorlunda och lekte med könsroller osv . Haha om ni vill se den har jag en länk här nedanför.
 
 
Efter den intresanta lektionen skrev jag lite på mitt gymnasie arbete och det gick ganska bra och jag har kommit igång ganska bra och mitt stora mål är att bli klar med arbtet innan deadline och kan släppa detta sedan, haha känner mig jätte stressad om jag inte klarar det , men jag får inte tvivla på mig själv annars kommer det gå åt skogen.
 
Nu ska jag läsa lite i en ny bok som jag håller på att läsa eller en av de , Historien om Leila K. Som ni vet har jag blivit besatt av henne och har lyssnat på henne musik Non Stop och jag sa i ett inlägg att jag ska  läsa boken om henne en dag. Den dagen är idag. Efter nationella provet i fredags gick jag till bibloteket och läste lite ur min andra bok som jag läser The Girl With The Dragon Tattoo eller Män som hatar kvinnor som den heter på svenska. Jag såg boken stå uppe på en bokhylla och kände direkt att jag måste låna den. En timmes läsning och sedan lite sista studering innan jag går och lägger mig.
 
PS. Efter jag blonderade mig och gjorde en står förändring med mitt hår , har jag känt mycket mera taggad på att plugga och allting som har med skolan att göra. Känns lite som att blekningen tog bort all negatvitet från min hjärna eller rättare sagt min hårbotten. Det var så mycket sår haha. Varje gång jag känner att någon motgång kommer till mig säger jag alltid "Look on the Bright side" , medans jag tittar på mitt hår haha. Har typ blivit lite som min hårfärg- ljus och glad , fast inte dummare dock haha.
 
 
Här kommer lite flera bilder som jag har tagit med min nya hårfärg OBS !! för Nippples LOL
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress