Shine Bright Like A Diamond !
 
Som ni har läst skulle jag ha färgat mitt hår silver och jag är så exalterad över att vissa er resultatet , jag är så nöjd. Kan inte fatta att jag har gjort detta och att jag känner mig såå snygg i det. Nu kommer håret matcha alla mina kläder. Just nu är mitt hår rätt platina blont men jag investerade i en färgbomb som jag fick tips av frisörerna på salongen (klippte och färgade mig på Saras Klippotek)  som jag ska underhålla min färg så den håller och göra så mitt hår blir extra silvrigt. 
 
När jag hade beställt tid på salongen fick jag ingen direkt något bra första intryck eftersom hon jag beställde tid av hade en lite bitchig attiyd mot mig av någon anledning och sen var jag dum att inte kolla hur mycket detta skulle kosta. Jag ringde då till de och förklarade på ett bra sett om vad jag sökte och btw var hur trevlig som helst , men hon i telefonen (som jag misstänker var samma person som jag bokade tid av) och jag hade sagt ett antal gånger vad jag skulle göra och hur jag skulle ha mitt hår , men fick inget vettigt svar om kostnaden. P.g.a. har jag haft lite panik över att det kommer kosta jätte mycket än vad jag skulle förvänta mig eller att jag skulle lämna frisörsalongen med ett jätte dåligt resultat. Som tur blev det inte så.
 
Jag klipptes av den enda mannen som jobbade på salongen som enbart klippte hår och inget annat. Han klippte väldigt bra och då blev jag lite förvirrade eftersom han var påväg att applicera hårvax i mitt hår och jag tänkte "Vänta jag ska ju färga håret också!! ". Ja sa att jag skulle färga mig och då började han skratta och sa att "jaha är det du för en av friöserna har väntat jätte länge" , jag ba oops !! förlåt , råkade säga att jag skulle bara klippa mig och inte att jag skulle både klippa mig och färga mig , så klumpig jag är. Men priset var inte så farligt som jag hade misstänkt.
 
 
 
Min frisör var så snäll och gav mig en kopp te
 
 
Kände mig lite extra unik som fick lite guldfolije runt mitt huvud
 
 
Det sved ganska rejält i hårbotten men jag har som tur en ganska hög smärttröskel och föröskte andas ut smärtan haha. (Har upptäckt många sår i form av skorpor i hårbotten efter blektningen men det kommer förvinna så småningon
 
 
Johanna

Skit snyggt!

Anonym

Fint

Anonym

Fint

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress