Pride Paraden 2016
 
Haha jag är en latjävel som lägger ut bilder från Prideparaden nu , men bättre sent än aldrig. Jag åkte in till stan med min bästis Miriam för att titta på paraden och den varade i 4-5 timmar och det var så kul. Det var väldigt mycket kärlek i luften och det känns lite tragisk att endast en vecka om året får uppleva den här mängden av kärlek på våra gator , också enda vecka man kan vissa sin kärlek öppen utan att det verkar konstigt osv. eftersom det är Pride (om ni förstår vad jag menar). Det är därför väldigt viktigt att man håller debatten uppe om homosexualitiet och allas rätt till att älska vem de vill. Vi har kommit väldigt långt men det är fortfarande mycket kvar.
 
Hursomhelst var Pride paraden super bra , man blev glad och vill dansa med hela tiden, Jag och Miriam blev så exalterade så vi hoppade in i paraden vid slutet och dansade med massor av människor och hög musik , fick nästan tinitus men det var hur kul som helst. Det var första gången jag gick in i Pride paraden och kommer definitivt göra det igen , kanske då på ett flak.
 
 
Märta

Magiska bilder! Det låter som om du hade en trevlig dag. Så fint att läsa :-)

Miss Baby Peaches

Så härliga bilder! Jag önskar att jag varit på paraden i år men jag hade andra planer, tyvärr.

Kan hålla med att det är kul att dansa med. Gjorde det första gången jag var där och hade SÅ kul!

Svar: Tack så mycket ! Jag tyckte att det var så kul att dansa med i Pride paraden och undrade varför jag inte gjorde det tidigare :) Tittade in på din blogg och älskar din stil blev typ avis på din webbdesign :)//Kram
Benjamin Grenmalm

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress