"Alla killar är så snygga"
 
Hej allihopa har precis kommit hem efter en skit bra dag måste jag säga. Idag har jag var så fokuserad under lektionerna idag och det brukar aldrig hända på det här sättet. Min hjärna var på gång verkligen. Dagen startade med att jag började 12.45 (p.g.a. av inställda lektioner och borttagna lektioner som vi hade haft under musikal tiden) och jag hade oförberett prov i englska och jag fick lite panik eftersom våran engelskalärare berättade att vi skulle läsa om en författare som heter Agatha Christe (som vi hade fått i papper om plus andra) och det hade jag glömt bort totalt och fick sitta och läsa om författaren i sista minuten innan vi började lektionen. Tur fick vi använda oss av texten när vi skulle svara på frågor osv. Tänkte så det knakade i hjärnan på provet och tittade verkligen om jag svarade rätt på frågorna för vissa var lite kluriga , det var som om man var tvungen att läsa mellan raderna.
 
Med en lite smått av huvudvärk hade jag svenska lektion direkt efter engelskan och blev överväldigad av alla "ny" information som skulle tränga sig igenom min hjärna , det gjorde inte saken bättre att jag skulle ha Psykologi efter och det kan vara väldigt intensivt , det är mycket analys och kan vara väldigt komplicerat om man inte fattar. Som sagt var min hjärna och psyke på den glada sidan och jag kunde ta in allt, kanske berodde det på att jag antecknade väldigt mycket haha. 
 
Direkt efter psykologin åkte jag och min klasskamrat Maja till stan för att gå på ett möte som ägde rum på Kongresshallen som Skolfest (där vi har bokat våran studentskiva ifrån) hade ordnat som handlade om Krogen/ Studentskivor , säkerhet osv. Det var intressant och jag antecknade massor som jag tror kan vara intresant att veta eftersom jag ska meddela lite om mötet inför klassen imorgon på mentorstiden (klassråd). 
 
Det var inte bara jag och Maja som var på mötet utan det var andra studenter/arrangörer som kom också och man fick se lite nya människor , alltså alla killar på mötet var såå snygga jag skojar inte fick typ panik men det var kul att spana på andra killar, Im like Boy in a Candy Store haha .Speciellt var det en polis som pratade på föreläsningen som var super snygg men tyvärr är han gift LOL
 
Jag och Maja satt och skrattrade hela tiden (haha övertrött och hype på Kaffe) över olika saker som antagligen kännetecknade  att vi för trötta haha. Efter mötet åkte vi hem och nu påskrivande stund sitter jag just nu i sängen och ska gå lägga mig. Börjar tidigare i morgon och måste verkligen sova. Sorry for långt inlägg men när man inte har bloggat på ett tag då blir det så här , haha
 
God natt !!
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress