Avgudar Leila K
 
Hej alla Läsare !!!!
 
Ni kanske inte vet det här men jag har på den sista tiden lyssnat mycket på 90-tals musik fast då med en enda artist i centrum som bär vid namn Leila K. 
 
Ni som inte har en aningen om vem Leila K är/var så var hon den första kvinnliga rapartisten i Sverige som även var väldigt framgångsrik i Sverige och internationellt under 90-talet . Hon var känd för sin musik , unika stil och att hon var en s.k rebell. Mest känd var hon för alla sin skandaler som hon hade gjort och det resulterade i att tidningarna fokuserade bara på det och inte om hennes musik och det resulterade i att hennes artistnamn svartmålades och hon sågs bara som ett stort skämt , vilket känns väldigt tragiskt. Jag tittade på dokumentären av henne som hete "Fuck You Fuck You Very Much" ( år 1998) och den var sjukt bra dock att det var tragisk att se hur hennes liv var och vilka konsekvenser det skulle få osv. Jag har sett att den finns att beställa på någon webbshop och jag ska beställa hem den (trots att jag har sett den hundra gånger) för man vet aldrig när det kommer stå "Gått ur sortimentet" därför passar jag på.
 
Men eftersom jag har på kort tid blivit frälst av hennes musik och hur speciell hon var så vill jag köpa alla hennes skivor och köpa allt jag kan hitta för att veta mera om hennes liv osv. Om ett tag ska jag beställa en bok om Leila som heter Historien om Leila K. Det kommer bli en läs upplevelse säkert.
 
 
PS. Det kommer komma ett till album med Leila K som jag har beställt som heter Carousel, men den kommer lite senare.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress