Gissa vem jag ska vara ?
 
Hej allihoppa hoppas ni har det bra , det har jag haft i alla fall. Jag kom hem för någon timme sedan efter skolan och haft endast två lektioner och det har varit kalas. Jag har varit väldigt exalterad utav många anledningar bl.a över att jag har lyckats att göra min blogg väldigt snygg och så FABULOUS (haha snacka om EGO JUST NU LOL , but I fucking deserve it) , jag har haft flyt i skolan och jag har visat upp min student kostym för mina tjejkompisar som jag har beställt på internet som kom förra veckan, jag ska vissa den någon gång.
 
Den är jätte snygg och den är väldigt annorlunda och mycket coolare jämfört med vad killar vanligtvis brukar ha på sig på sin student. Det som gör att denna kostym är mycket coolare än vanliga kostymer är att den här är i Silver !!!  När jag hämtade ut den förra veckan och provade den blev jag helt exalterad inför studenten eftersom den passade perfekt på mig och jag älskade färgen , var precis perfekt nyans av silver.
 
Planen är att jag ska färga mitt hår silver och kommer matcha med min kostym (det var tanken) men jag vet inte när jag ska göra det. Har lite beslut ångest över vart någonstans jag ska färga mitt hår ska jag göra det hos en vanlig frisör ? (finns typ överallt haha) eller ska jag gå till ett rikitgt proffs som är specialiserad med specialfärger? I DON´T NOW....men jag löser det.
 
Idag hämtade jag ut en hatt som jag beställde ifrån Partykungen (ingen sponsring haha) som jag ska bära på min klass studentskiva. Som ni vet ska jag och min klass ha en studentskiva på klubben WONK som i nuläget ha bytt namnet till TANK (lång historia haha) och vi ska ha Disneytema. Jag tänker inte säga vad jag ska vara för Disney karaktär för jag tror ni redan listar ut det vet när ni ser vad jag beställde.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress