Musikal Backstage
Hej alla läsare (om jag har några kvar ? LOL) ursäkta att uppdateringen har varit väldigt dålig men som ni alla vet har vi alla esteter haft fullt upp med våran musikal och det har varit sena kvällar , inga lediga helger ,trötthet osv , men det har samtidigt vart oerhört kul och jag har vuxit väldigt mycket genom denna resa och detta underbara musikalprojekt som dessvärre är det sista som kommer göras på våran skola. För er som har kanske missat informationen (om jag inte har nämnt det tidigare) kommer kommunen frysa våran musiklinjen p.g.a. att det inte har varit tillräckligt många som har sökt in till våran linjen på skolan.Det är självklart väldigt synd och därmed kändes det jätte kul att få jobba med denna musikal som bl.a är vårat gymnasiearbete men också är det här den sista musikalen och musikalprojektet som kommer att göras på våran skola.
 
Det var super deprimerande när vi skulle städa hela aulan i måndags och att man insåg att hela musikalperioden var över och man skulle inte få uppträda längre på aulans scen. Det kändes tråkigt eftersom det var verkligen som att blåsa upp en ballong och samtidigt sticka håll på den , periodens slutpunkt.
 
För ni som inte har hört (kan har nämnt detta förut) ska kommunen frysa vårat musikprogram alltså våran musiklinjen , vilket är väldigt synd. Den enkla anledningen är att de har inte varit tillräckligt många som har sökt in till vårat program och det känns såklart jätte tråkigt. Därför känns det helt otroligt att få göra den sista musikalen som kommer göras på skolan och vi blir den sista musikalen som kommer sättas upp skolans "Musical Hall Of Fame" . 
 
En av bästa föreställningar vi haft var i Fredags då "gamla elever" kom och tittade som har varit med i tidigare musikaler som Fame , Cats , Hair osv. Efteråt fick vi mingla och träffa de gamla eleverna och det var så kul men dessvärre var jag så icke social att jag inte våga att prata med någon men de kom till oss och jag gjorde mitt bästa att prata haha.
 
Jag hade tagit med mig min systemkamera under musikal perioden och eftersom jag tycker att det som händer bakom scen är mycket roligare och intresantare än det som händer "på" scen , kunde jag inte låta bli att filma och ta bilder backstage. Jag kommer klippa alla filmer som filmades av mig och Louise backstage till en video som jag ska lägga upp på min You Tube kanal , men vet inte när det blir men det kommer snart antar jag.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress