Musikal hela dagarna
Hej alla läsare jag har verkligen inte haft tid att blogga eftersom min tid går väldigt mycket åt musikalen. Som ni vet har min klass satt upp en musikal som heter musikalen Musikalen som har premiär NU PÅ FREDAG och vi spelar vid datumen 6-13 Februari. Vi har arbetat extremt hårt i två veckor och det har verkligen gått som en ber och dalbana: ibland har det gått bra och har det gått dåligt. 
 
Det som vi har gjort dessa veckor är att jobba fram hela musikalen på scen med myggor tillsammans med ljud och ljus.
Våran ljud & Ljus tekniker Per Brandels är vekrligen helt fantastisk han sköter både ljus och ljud samtidigt , vilket aldrig har gjorts i någon musikal på våran skola för ut och han gör det jätte bra . Han är väldigt skicklig och han gör verkligen att våran musikal får mer liv och färg. Ni måste komma och se våran musikal eftersom handlingen är skit bra och alla i hela esemblen är väldigt talangfulla och vi har vissa dans nummer samt sång nummer som är helt enastående som ni får bara inte missa.
 
Jag kommer sjunga en solo sång från FAME som enligt mig är jätte kul att sjunga eftersom den passar till min röst, dock är det svårt att ta vissa höga toner men det är det som är lite charmigt, eftersom man får en liten utmanning. Sen kommer jag utföra ett nummer tillsammans med en tjej som heter Sara (Sanna) som vi har queerat upp lite , alltså ett nummer som vi verkligen har förändrat och gjort mera chokerande som ingen är beredd på. Vi har tänkt extremt utanför ramarna. Vill ni se dessa scener och se när jag sjunger gå eller se detta "queer nummer" gå och köp biljetter och se musikalen.
 
 
 
Jag spelar en karaktär som heter Danny och för att kort berätta hur min karaktär är: Han låtsas han är någonting som han inte är och djupare i musikalen upptcäker man nya sidor av honom som man inte visste fanns. (Bild tagen från hemsidan)
 
 
Om ni är nyfikna på vad musikalen handlar om så kan ni läsa är nedanför.
 
Historia tar aldrig slut. Den skapas hela tiden. Det vi gör idag får nån annan höra om – som Historia –  i framtiden.  Nu sluter vi cirkeln. Med den tecknade affischbilden från ”Bättre Skjuta än illa fäkta” 1995 och loggan till ”Musikalen” 2016. Nästan 21-22 år har gått mellan dessa projekt. Från den FÖRSTA musikalen till den SISTA. För det är ju vad vi NU gör tillsammans.  Kanske uppstår musikalprojekt igen på skolan. I en annan framtid. Men det vet vi ingenting om. Nu fokuserar vi istället på det HÄFTIGA! Avsluta den stolta musikaltraditionen på skolan med musikalen MUSIKALEN.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress