Ny header och Ny design !
 
 
Hej alla bloggare hoppas det är bra med er ! Jag har suttit i timmar och försökt fixa design och försöka lösa små fel som jag har haft t.ex med koder osv. Men jag vill börja med att säga att det är inte jag som har gjort denna fantastiska design utan jag har hämtat den här gratis ifrån Designa din blogg och där en tjej som heter Kashma har gjort , den är verkligen skit fin och passar mycket till min personlig och jag tycker att bloggen känns väldigt mycket "Jag" och allting matchar. Detta är inget sponsring inlägg p.g.a. att jag nämner namn utan jag vill berätta vad designen är skapad ifrån och vad jag hämtade de ifrån , eftersom jag vill ge cred till de. 
 
De som jag har gjort utifrån denna design är att göra små skysteringar som att ändra färg ,texttyp snitt osv. Det är små saker som man inte tänker på vanligtvis men som jag mest gör för att göra min blogg så fin som möjligt.
 
Headern är det jag och redigerat, men bilden är tagen av Louise eller Louise Samuelsson  och min logotyp har jag designat själv på Cooltext
 
Jag har märkt att jag har ändrat min design ett antal gånger men det har varit för att jag har tröttnat ganska lätt på mina tidigare designer , men jag har försökt hitta den design som passar mig och min personlighet och jag tror faktiskt jag har hittat den. Jag tror att jag kommer behålla den här designen ett tag (förhoppnings viss haha).
 
 
 
Länkar (vissa länkar funkade inte)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress