26 December - Christmas Lights
Dagen efter vi hade firat julafton spenderae vi dagen med att gå lite på stranden sen på kvällen spenderande vi den med att ta en jätte fin kvälls med båt runt Long Beach, jätte fint när solen gick ner och hur alla lampor lyste upp , speciellt fartyget Queen Mary.
 
Efter båtturen åkte vi vidare till 2nd Street (som är ett lite rikemans område med fina villor) för att titta hur de stora villor lyste upp med flera kilo julbelysning. Älskar hur de överdriver med julbelysningen så häftigt att titta på.
 
Man kunde knappt äta Pizza i hamnen p.g.a alla måsar som flög förbi och var beredda att anfalla.
 
 
25 december- Christmas
Jag firade en jätte härlig amerikansk julafton hos Stefan och Dominque tillsammans med Dominques föräldrar och lite andra av deras släkt. Vi åt jätte god mat och sen bjöds det på en stor chokladtårta som var nästan princip omöjlig att lägga på ett fat. Den var jävligt god !!!
 
 
24 December- Farmers Market
När det var Julafton hemma i Sverige tog jag och mina föräldrar lite sovmorgon och åt lite frukost framför teven som visade jätte bra men samtidigt väldigt klysicha julfilmer på en kanal som heter Hallmark  Vad jag menar med klyschiga är att filmer alltid slutade med att en tjej och en kille blev kära och gifte sig. Blev lite bitter efter 5 filmer (haha tittade på så många) och tyckte att det var sån brist på fantasi och ingen variation. Filmerna hade såklart olika handlingar och karaktärer men det slutade alltid lyckligt med ett "lyckligt par" blev tillsammans . Efter fem filmer tyckte jag  ändå att en film kunde ha handlat om ett homosexuellt par...men nej !!! 
 
På eftermiddagen åkte vi tillsammans med Stefan till ett stort shopping center som hete Beverly Center som låg någonstans i Hollywood. Det var jätte fint fullt med massor av affärer från Louis Vuttion. Jag köpte dock ingeting men vi kom mest dit för att titta. 
 
Därefter åkte vi vidare till en stor marknad som hete The Farmers Market med kända namn på butikerna samt folk som sålde blandade saker utomhus. Vi gick dit specifikt för att titta på deras vackra julpynt som var super fint amerikanarna tar julpynt på allvar. Passade utmärkt att få lite Christmas Spirit på en svensk julafton.
 
Dock när vi var klara med att titta på denna fina marknad hade vi jätte svårt att hitta ett matställe att äta på , antagligen stängde de tidigare p.g.a. att de var julafton dagen efter. Det tog oss ganska lång tid men till sist när vi hade anländigt till Downtown LA hittade vi en matplats...Starbucks. De hade jätte goda kalkonsmörgåsar som kallades Turkey with Thanksgivining Stuffing , som serverades VARMA...ohh vilket var så gott eftersom det var ganska kylligt på kvällen-
 
PS. Samtidigt som vi besökte Beverly Center gjorde vi en liten titt på Stefans nya arbetsplats. Han jobbade som undersköteska på ett sjukhus något utan för Long Beach men nu har han fått ett nytt jobb på ett stort sjukhus i Hollywood . Snacka om att jag blir sjukt glad för hans skull. PENGARNA KOMMER RULLA IN!!!