Första Dagen i LA !
Hej alla läsare. Som ni har sett har jag inte alls aktiv på bloggen sedan jag kom hem ifrån Los Angeles i december. Jag vet inte varför jag har struntat i det helt men jag har varit jätte lat och har inte gått igenom alla bilder och redigerat de osv. 
 
Tur för er har jag gått igenom alla bilder från min systemkamera och redigerat de och nu framöver kommer det komma en mängd blogginlägg med bilder från min semester. 
 
Jag kan börja med att berätta lite snabbt om resan till LA. Som jag möjligtvis nämnde mellanlandade vi i Munchen och var tvungna att övernatta på ett hotell eftersom våran flight till Los Angeles skulle gå nästa dag.
 
När vi flög till Los Angeles åkte vi med Lufthansa och vi flög med ett jätte fint och modernt flygplan (Airbus A3080) som hade FEM toaletter en trappa ner (har aldrig varit med om det förut) , hög takhöjd och liten ljudnivå alltså ljudnivån som man kommer från motornerna var ganska minimalt jämfört med andra plan som jag har varit i. Tydligen ska denna enorma två-vånings-plan vara "eco-friendly" och är lite skosam för miljön , vilket är ett litet plus i kanten.
 
Efter flera timmars sömn på hotellrummet efter den långa resan gick vi en promenad i solskenet , det var inte lika varmt som på sommaren utan det var s.k vår värme , vilket var helt perfekt och alldeles lagom. Därefter gick vi till Starbucks och tog en kaffe , samtidigt som vi ville ha tillgång till High speed Wi-Fi eftersom internet på vårat hotellrummet var uselt.
 
Samma dag träffade vi Stefan och Dominque och det lilla nya tillskottet, söta Dawson och tillbringade hela dagen hos de och senare gick vi till Pizza Hut och köpte hem lite Pizza.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress