Mina föräldrar har gift sig !!
 
Hej alla läsare (om jag har några kvar haha efter fyra veckors uppehåll) hoppas ni har haft det bra ! som ni har sett igen har jag inte bloggat så jätte flitigt, har haft en lite bloggtorka . För att ge er en uppdatering från vad som har hänt har jag sommarjobbat på Hemköp i Stäket i två veckor (har gått jätte bra) , hängt med vänner , varit på stranden och gått på bio tillsammans med min familj och såg Independence Day (IMAX) på Mall of Scandinavia.
 
Någonting jag inte har nämnt är att mina föräldrar har gift sig ! Jag är väldigt glad för mina föräldras skull och det var fan på tiden , haha . De har varit tillsammans i snart 20 år och alltid älskat varandra enormt och jag har inte förstått varför pappa inte har friat till mamma tidigare.Pappa har varit lite skeptisk med giftemål & sånt av vissa anledningar. För ett par månader sedan kände han att det var rätt tillfälle och han friade.
 
Kommer ihåg den dagen, jag hade precis kommit hem ifrån gymmet och upptäcker att mina föräldrar åt middag i vardagsrummet i mörkret med tända stearinljus. De höll varandra i händerna och de vände sig emot mig och mamma sa: "Pappa har friat till mig! " , ja sprutade av glädje. Jag skulle ha reagerat mera men jag var så slut och trött i mina ben, kunde knappt vissa någon särskild spruddlad reaktion , men jag var väldigt glad inombords.
 
Mina föräldras vigsel var vacker , enkel och snabb. Det gifte sig på Skansen och de hade s.k Drop-in Bröllop. Vilket betyder att det var mer än vi på Skansen, det kryllade av bröllopsgäster och par som skulle gifta sig. Det var en jätte kul upplevelse att få uppleva och älskar idén det hela med drop-in bröllop. Gå in och gifta sig snabbt. Mina föräldrar ville inte ha en stor vigsel utan de ville ha något enkelt och snabbt och då passade detta utmärkt för de. Mina föräldrar kunde välja ifall de ville ha borlig eller en kyrkligvigsel och de valde en borlig. Det var väldigt fint. Vet inte om jag ska skriva mer , tycker att bilderna talar för sig själv.
 
 
Anonym

Va fina bilder du har tagit. Måste ha varit en fantastisk dag för er alla. Kramizar

Svar: Ahh det var helt magiskt ! Tack 😊
Benjamin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress