I Want Calvin Klein
 
När jag är rik ska jag köpa så mycket som möjligt från Calvin Klein !! Underkläder , tröjor byxor LOVE !!
 
 
 
 
 
 
Såå sjukt !!!
 
Det var verkligen kul igår det var väldigt intresant att få se hur hela produktionen var och hur allt funkade backstage så att säga. Det var väldigt kul att se alla deltagare i programmet och eftersom vi jag och mamma plus bekanta satt jätte nära trappan där alla dansare gå ner vilket gjorde att man såg alla kända ansikten jätte tydligt , haha man blev lite Starstrucked !!! Det kändes som man kom till ett stort fint och glamigt rum full av kända och offentliga personer som kan beskrivas som "dröm värld" enligt mig vilket låter kanske kosntigt men det kändes verkligen så. Det var magisk och studion där de spelar in allting var så fab och alla klänningar som alla kvinnorna hade glittrade så mycket i verkligen. Dock är det lite kul hur mycket kameror kan göra för studion och dansgolvet såg mindre ut än vad det gör på teve, men när jag tänkte efter var det inte så stor skillnad. 
 
Stämningen i publiken var jätte bra alla aploderade i takt under varje dansnummer och när domarna skulle ge ut sina poäng fick man välja mellan att applådera eller buua , haha det var skit kul att göra det eftersom det är precis som publiken gör i programmet på teve. 
 
Dessvärre tror jag att man inte ser oss p.g.a. att vi sitter ganska långt bak , bakom vänster pelare (från kamerans håll) men vi såg faktiskt väldigt bra och man kom ganska nära alla deltagare , man kunde nästan se porerna på de haha. 
 
PS. Ni som inte visste så spelas Let´s Dance nere på Frihamnen på Magasin 7.
 
 
 
Gratis choklad  !!!!
 
 
Så glamoröus dansgolv
 
 
Ska på Let´s Dance !!!
Hejsan alla läsare. Jag har inte varit så pepp på att uppdatera , eftersom jag har varit hemma har varit sjuk i två dagar. Jag har haft ont i halsen , varit förskyld och snoren bara rinner ner, inte kul. Det värsta är när man ska jäspa , svälja eller nysa då gör då väldigt ont i halsen och får enorm värk. Som tur har jag druckit massor av te och varmt ingefärsvatten (man kokar färsk ingefära i vatten) som var väldigt starkt för övrigt men det har hjälpt och min hals är perfekt igen ! Dock försvinner alltid halsont innan förskylnignen på mig och istället för att ha halsont har jag gått runt med enorm förskylningen istället och haft en  extremt rinnande näsa , ha varit väldigt irriterande. Speciellt under dagens engelska lektion när skulle skriva en sammanfattning om ett program som vi hade sett och det var i princip omöjligt att skriva eftersom det rann snor konstant. 
 
Idag ska jag och mamma på en jätte rolig sak , kan ni gissa vad det är ? Jo jag och mamma ska gå och se Let´s Dance fast LIVE och jag och mamma kommer sitta i publiken !!!! , om ni ser mig kan ni jätte gärna kommentera här om ni såg mig haha. Fast egentligen kommer vi sitta långt bak så vi kommer nog inte synas haha. Men det ska bli jätte i alla fall och jag brukar titta på programmet hemma framför teven men det kommer nog bli mycket roligare att se detta LIVE, sååå taggad !!!
 
Nu måste jag fixa mig men vi syns när syns och jag kommer möjligtvist lägga ut bilder när jag kommer hem , vilket blir ganska sen. Men ha en jätte trevlig fredag på er !!!.