Dags för skiva !! Kan inte fatta det !
 
Hej allihoppa ursäkta den lågs uppdateringen ,men har haft fullt i skolan med läxor osv. Jag har haft väldigt humörsvängningar där jag har brytit ihop ena dagen och den andra har jag varit hyperglad , haha som en vanlig student brukar göra haha.
 
Jag har som ni kanske inte visste är att jag och Louise har varit ansvariga för att  arrangera våran klass studentskiva (har nog skrivit om det någon gång. Det har varit på både gott och ont , det har varit små bråk i klassen om detta när det gäller t.ex vilken klubb vi ska ha skivan på , hur vi ska sälja alla skivbiljetter/festbiljetter (det var närmare 200 st) osv. Trots allt tjafs och problem med försenade inbetalningar osv har vi klarat det !! Vi har lyckats betala allt inför skivan (som var den största bördan) i sista sekund , har hittat de rätta dräkterna för skivans tema. Allt har klaffat !!!
 
Det enda som jag ska göra nu innan vårat jobb är fullbordat är att dekorera lokalen tillsammans med Louise , Amina , Emmelie , Laura och Kattis och sen kan festen börja. Också ska vi hinna sminka oss och göra oss ordning till våra disney karaktärer , som ni vet ska jag vara hatmakaren från "Alice in Wonderland" Johnny Deep versionen. 
 
Emmelie ska hjälpa till mig med sminkningen och det jag kommer oroa mig mest för är om jag kommer kunna få på mig mina partylinser. Jag beställde ett par häftiga gröna linser (Green Warewolf) på internet och här i veckan har jag försökt sätta på mig linserna och första gången jag provade gjorde det jätte ont och höll på att dö. Håll tummarna att det kommer gå bra.
 
(Det här skrev jag i Torsdags)
 
 
Min Look för kvällen
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress