Havana Brown - We Run The Night
 
Idag mår jag piss för jag satt sent uppe för att kämpa med att lämna in en engelska uppgift som jag har haft panik över i flera veckor nu för att lämna in eftersom jag har varit rädd för att de ska bli underkänt och att jag inte får högt betyg på den , eftersom det är målet. Men den inlämnad som sagt och jag hann inte läsa igenom allting eftersom jag var jätte trött men jag litar på mig själv att jag har formulerat mig rätt , jag bryr mig inte längre haha. 
 
P.g.a. att jag inte haft någon bra sömn och att mina föräldrar har varit förskylda och sjuka , har detta smittas av sig på mig. Jag har ont i halsen och det känns allmänt obehagligt när man sväljer , inte kul. Men jag planerar på att stanna hemma imorgon och eftersom jag har känt mig jätte stressad vill jag gärna ta en paus, man vill ju inte gå in i väggen liksom. Men det är tisdag och idag är det viktigt att man kommer på alla lektioner tydligen så jag tänker gå idag och sen ska jag stanna imorgon. 
 
Jag känner mig nere och behöver piggas upp där hade jag tänkt att sätta på lite dansmusik om ni känner er lika deprimerade som jag så digga med mig.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress