Såå sjukt !!!
 
Det var verkligen kul igår det var väldigt intresant att få se hur hela produktionen var och hur allt funkade backstage så att säga. Det var väldigt kul att se alla deltagare i programmet och eftersom vi jag och mamma plus bekanta satt jätte nära trappan där alla dansare gå ner vilket gjorde att man såg alla kända ansikten jätte tydligt , haha man blev lite Starstrucked !!! Det kändes som man kom till ett stort fint och glamigt rum full av kända och offentliga personer som kan beskrivas som "dröm värld" enligt mig vilket låter kanske kosntigt men det kändes verkligen så. Det var magisk och studion där de spelar in allting var så fab och alla klänningar som alla kvinnorna hade glittrade så mycket i verkligen. Dock är det lite kul hur mycket kameror kan göra för studion och dansgolvet såg mindre ut än vad det gör på teve, men när jag tänkte efter var det inte så stor skillnad. 
 
Stämningen i publiken var jätte bra alla aploderade i takt under varje dansnummer och när domarna skulle ge ut sina poäng fick man välja mellan att applådera eller buua , haha det var skit kul att göra det eftersom det är precis som publiken gör i programmet på teve. 
 
Dessvärre tror jag att man inte ser oss p.g.a. att vi sitter ganska långt bak , bakom vänster pelare (från kamerans håll) men vi såg faktiskt väldigt bra och man kom ganska nära alla deltagare , man kunde nästan se porerna på de haha. 
 
PS. Ni som inte visste så spelas Let´s Dance nere på Frihamnen på Magasin 7.
 
 
 
Gratis choklad  !!!!
 
 
Så glamoröus dansgolv
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress