Ska på Let´s Dance !!!
Hejsan alla läsare. Jag har inte varit så pepp på att uppdatera , eftersom jag har varit hemma har varit sjuk i två dagar. Jag har haft ont i halsen , varit förskyld och snoren bara rinner ner, inte kul. Det värsta är när man ska jäspa , svälja eller nysa då gör då väldigt ont i halsen och får enorm värk. Som tur har jag druckit massor av te och varmt ingefärsvatten (man kokar färsk ingefära i vatten) som var väldigt starkt för övrigt men det har hjälpt och min hals är perfekt igen ! Dock försvinner alltid halsont innan förskylnignen på mig och istället för att ha halsont har jag gått runt med enorm förskylningen istället och haft en  extremt rinnande näsa , ha varit väldigt irriterande. Speciellt under dagens engelska lektion när skulle skriva en sammanfattning om ett program som vi hade sett och det var i princip omöjligt att skriva eftersom det rann snor konstant. 
 
Idag ska jag och mamma på en jätte rolig sak , kan ni gissa vad det är ? Jo jag och mamma ska gå och se Let´s Dance fast LIVE och jag och mamma kommer sitta i publiken !!!! , om ni ser mig kan ni jätte gärna kommentera här om ni såg mig haha. Fast egentligen kommer vi sitta långt bak så vi kommer nog inte synas haha. Men det ska bli jätte i alla fall och jag brukar titta på programmet hemma framför teven men det kommer nog bli mycket roligare att se detta LIVE, sååå taggad !!!
 
Nu måste jag fixa mig men vi syns när syns och jag kommer möjligtvist lägga ut bilder när jag kommer hem , vilket blir ganska sen. Men ha en jätte trevlig fredag på er !!!.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress