Studentskiva på TANK (Bilder) Del 1
 
Alltså jag kan inte beskriva hur roligt vi hade på våran studentskiva i förrgår, det började med att vi hade en jätte trevlig middag tillsammans med våran familj eller nära och bekanta, sen vid tio tiden var det dags för efterfest och det blev galet. Folk dansade , folk var glada och folk dansade vilt med strippstångarna ( inklusive jag !!).
 
Jag kände en sån lättnad och det var väldigt overkligt att vi klarade att fixade en studentskiva. Ni anar inte hur komplicerat det har vart under den här perioden från första terminen till festens datum, jag är så lättad att det är över men såklart är det lite sorligt att man ska lämna det här med planeringen osv. Man har vant sig så mycket. Men jag är stolt över att vi klassen klarade detta och trots att jag har Louise har brytit ihop och haft extrem ångest över det här så lyckades vi. Vi är såå jävla grymma och detta kommer bli en erfarenhet för livet. Ett bra motto att ha med sig i livet "Ge aldrig upp". 
 
 Jag dansade väldigt mycket och jag njöt av kvällen och natten (det var jag värd efter allt slit) , dagen efter när jag började kl. 8.20 hade jag träningsvärk i benen , magen och mina armar haha. Jag var väldigt trött på fredagen men jag kunde gå till skolan i alla fall , jag sov med min ytterjacka tillsammans med sminket och min utkläddnad och sov två timmar innan det var dags att gå upp igen. Tack vare min Clearisonic fick jag bort allt smink från mitt ansikte,  så jag kunde gå ren och fräsch till skolan.

This was a night to remember !

Ps. Jag fick äntligen på de gröna linserna som var ett problem.
 
 
Förberedelser med bordsplacering
 
 
Jag och Louise eller Hatmakren och Maleificent
 
 
Älskar denna dikt som jag fick på "Klassens"
 
 
Loved the food
 
 
 
SHOT TIME !!!!!
 

Look soo fab Alexsandra !!


Work Amina !!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress