Vad har hänt?
Hej !
 
Som ni märkt har jag inte uppdaterat på länge (för hundrade gången ungefär , haha) men har haft en s.k "bloggtorka" men nu är jag "Back in Bussines" . Det har hänt så mycket sedan jag bloggade i senast.
 
Vid slutet av sommarlovet var det dags att söka jobb och det har inte varit lätt , men jag skrev in mig hos Arbetsförmedlingen , sökte på alla jobbannonser jag kunde få tag i och efter två månader gav det resultat. Jag har fått jobb på Sportamores (webshop) lager -som timanställd , där jag bl.a går runt och plockar samt packar ordrar. Älskar jobbet eftersom det är enkla arbetsuppgifter, jag rör på mig hela tiden efterom det är ett väldigt aktiv jobb samt är lönen bra. Har jobbat där i tre-fyra månader och det känns sååå skönt att egentligen få tjäna egna pengar och ha ett jobb att gå till. Dock är ska de flytta sin lager lokal till Eskilstuna i sommar , då får jag börja söka jobb på nytt vilket är lite surt men vad gör man ?.
 
Det har såklart hänt massor av saker sen jag bloggade sist , men då skulle detta inlägg bli hur långt som helst. Ska man sammanfatta allt har jag sjungit mycket mera sedan gymnaiset genom att gå till sångpedagog och öva mycket på sång (jag har tappat väldigt mycket sedan jag tog studenten) , gjort mera fotosessions med outfits för att ha lite snygga bilder  "In store" och har haft det allmänt kul. YOLO.
 
Jag ska försöka hålla blogg en uppe och uppdatera så gott som det bara går , kommer nu i börja lägga ut massor av outfit bilder som jag har tagit tillsammans med min klasskompis Louise för man kan inte låta dessa bilder gå till spillo. Dessutom kommer ni se mera av mitt snygga ansikte och mina sköna modell "skills" , vet att ni inte kan få nog av mig , LOL.
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress